Overnatting i Folldal kirke

Lys våken 2011 1Natt til søndag overnattet 15 personer i Folldal kirke. Dette er fjerde året på rad at menigheten arrangerer "Lys Våken" for 11-åringer.

Det er ikke mange som har overnattet i kirken opp gjennom årene - kanskje med unntak av kirketjenerne i gamle dager. Men i løpet av de siste fire årene har mellom 40 og 50 unge folldøler hatt en ny, fin opplevelse med å overnatte i en flombelyst kirke. Arrangementet "Lys Våken" er et landsomfattende opplegg hvor de som går i 6. klasse, inviteres til å overnatte i kirken natt til første søndag i advent. Arrangementet i Folldal kirke og kirkestue bestod i år blant annet av sangøvelse, tur i kirketårnet, matlaging, bespisning og innøving av dramastykke lørdag kveld. Søndag var det gjennomføring av gudstjeneste der alle barna hadde ulike roller, og kirkekaffe. 6.-klassingene hadde selv vært med og bakt til kirkekaffen.

Klassetur

Av: Britt Haukanes   Publisert: 30-11-2011