6. klassinger inviteres til "Kode B"

Fredag kveld 3. februar inviteres 6. klassingene i Folldal til samling i kirkestua og Folldal kirke for å utforske flere av kristendommens hemmeligheter.

Lys våken 2011 2

Overskriften for kvelden er Kode B. Natt til første søndag i advent overnattet drøyt halvparten av klassen i Folldal kirke. Denne gangen blir det en innholdsrik fredagskveld (kl 18-22) med sang, dans, lek og læring. Samtidig øver vi inn deltakelse ved gudstjenesten påfølgende søndag. Alle som går i 6. klasse, får invitasjon i posten.

Etter gudstjenesten søndag 5. februar går de som ønsker, på ski på Nygruva, der Folldal Idrettsforening i samarbeid med Folldal Turlag arrangerer Kom deg ut-dagen. Der legges det opp til flere aktiviteter, bl.a. natursti.
Se Folldal Turlags hjemmeside:

Av: Britt Haukanes   Publisert: 18.01.2012