Kaldt ute - varmt inne

Lys Våken 2012 1Det var svært kaldt i Folldal natt til første søndag i advent. Men som planlagt ble det overnatting for 11-åringer i Dalen kyrkje under arrangementet Lys Våken.

Lys Våken 2012 2

I det et nytt kirkeår startet første søndag i advent, viste temperaturmåleren nærmere 30 minusgrader. Likevel gikk det fint å overnatte i kirkehuset i Dalen. 14 sjetteklassinger opplevde sammen med tre voksne Guds hus fra innsiden en vakker vinternatt. For femte året på rad ble Lys Våken arrangert i Folldal. Opplegget er felles for menighetene i Den norske kirke. Her i Folldal varte arrangementet fra lørdag kl 18 til etter gudstjenesten søndag formiddag. I løpet av dette knappe døgnet deltok barna på sporlek, sangøvelser, drama og gudstjeneste i kirkehuset, samt hobbyaktiviteter, danseoppvisning og bespisning i Fjellheim samfunnshus.

Av: Britt Haukanes   Publisert: 04.12.2012