Lys våkne 6.-klassinger inviteres til Folldal kirke

6.-klassingene i bygda vil om et par uker få en invitasjon i posten. Invitasjonen gjelder overnatting i kirken natt til 1. søndag i advent.

I fjor gjennomførte menighetene i Folldal for første gang et "skreddersydd" opplegg for 6.-klassinger i bygda: Lys Våken. I år gjentas oppskriften: Invitasjon til alle i 6. klasse til hyggelig samvær i kirkestua lørdag ettermiddag/kveld, med sang, dans, god mat, bibelhistorie, utforsking av kirketårnet med lommelykt m.m. Så overnatter vi i selve kirken natt til søndag. Søndag 29. november er det frokost i kirkestua, og deretter deltakelse på søndagens familiegudstjeneste. Kvelden i forveien blir det tid til å øve inn flere innslag til selve gudstjenesten. Etter gudstjenesten inviterer elevene menigheten til kirkekaffe i kirkestua. Slik markeres starten på det nye kirkeåret!

Har vært med på Lys Våken:
To av fjorårets deltakere fra 6. klasse, Kjellaug og Øystein, på trappa ved Folldal kirke.

Av: Eivind Vinje   Publisert: 27.10.2009