torsdag 13 mai
søndag 20 juni

Førjulstid i kirkene i Folldal

i perioden 10.-21. desember er det 5 førjulsarrangementer i våre kirker

Fredag 10. desember kl 19.30 er det konsert med Hans Fredrik Jacobsen og Tone Hulbækmo. Med seg har de en vokalkvartett her fra Folldal: Judith Gunter, Anette Streitlien, Anne Hilde Stedal og Synnøve Kjønsberg.

Tredje søndag i advent, 12. desember kl 19.30 synges og spilles julen inn i Dalen kyrkje. I tillegg til vokalkvartetten deltar her Folldal Skolekorps, medlemmer av Folldal Janitsjarkorps samt korene Rett og Slett og Ekko/Heimklang.

Fjerde søndag i advent, 19. desember kl 19.30 gjennomføres det samme arrangementet i Folldal kirke, med de samme aktører (her deltar hele Folldal Janitsjarkorps).

Mandag 20. desember kl 13.30 samles elevene fra Folldal skole til julegudstjeneste, mens Folldal barnehage har adventstund samme sted tirsdag 21. desember kl 10.30.

Lys i mørket: Noen av fjorårets barnehagebarn klar for adventstund i Folldal kirke.

Av: Eivind Vinje   Publisert: 08.12.2010