Tårnagentene opererer i Folldal 29.-30. januar

NRK Super sender før jul og i selve julen programmet Tårnagentene. I forlengelsen av dette TV-programmet lager mange menigheter i Den norske kirke et eget arrangement for 8-åringer siste helgen i januar. I Folldal er alle 8- og 9-åringer invitert til utforsking av Folldal kirke lørdag 29. og søndag 30. januar.

Juledramaet Tårnagentene forteller om Silje, Bendik og Markus, som har en hemmelig klubb og kaller seg Tårnagentene. Før jul hjelper de folk med gavekjøp, men så får de selv en magisk nøkkel i gave som gjør at de kan reise 2000 år tilbake i tid. Gaven er en del av et viktig oppdrag som må løses i julen. TV-programmet sendes på NRK Super hver morgen i tiden 18.-26. desember  (vanligvis kl 08.55;  julaften kl 10.20), med reprise kl 17.15.

Alle 8- og 9-åringene i Folldal  har for noen dager siden mottatt et brev med invitasjon til samling i Folldal kirke lørdag kl 15-20 og søndag kl 09.30 - ca. 13. I løpet av disse to dagene vil vi med inspirasjon fra TV-serien utforske kirketårn, bibelhistorie og kirkeskip.

Mer informasjon blir sendt i posten til 8- og 9-åringene tidlig i januar.

Av: Eivind Vinje   Publisert: 22-12-2010