Nytt lass med brukte klær ruller snart fra Folldal

Etter planen skal et nytt lass med brukte klær av gårde fra Folldal til Estland 15. mars.

Gjennom flere år har det blitt samlet inn brukte klær, sko og leker i Folldal. Ola Eriksrud, som organiserer innsamlingen, forteller at neste lass etter planen går midt i mars. Menighetens lager er på gamle Verket skole, til venstre for hovedinngangen (rullestolrampe). Nøkkel til lageret fås ved henvendelse på kommunens servicekontor.

Det anbefales at klærne, som må være rene og hele, leveres i solide pappesker (gjerne bananesker) eller gode plastsekker. (Dårlig emballasje medfører en god del ekstraarbeid i forbindelse med forsendelsen.) Klærne som samles inn, går til byen Narva ved den russiske grensen i Estland.

(Bildene nedenfor er fra forrige forsendelse til Estland i fjor vår, med opplasting i Folldal )

Av: Eivind Vinje   Publisert: 18.02.2011