Vårens konfirmanter

I år er det 20 konfirmanter i Folldal, med konfirmasjon lørdag 28. mai i Dalen kyrkje og lørdag 4. juni i Folldal kirke.

Forside 3

(bildet kan åpnes annen størrelse og med bedre kvalitet her: Konfirmanter 2011 Konf 2011.bmp )

Første rekke, fra venstre: Oda Marie Østensen, Synnøve Brøndbo Plassen, Jon Olav Ryen, Solveig Marie Ryhaug, Cathrine Lillekroken. Andre rekke: Elias Tronsgård, Eva Einarn Plssen, Silje Nyheim Voll, Ine Mari Buvik, Anne Elisabeth Trondsgård, Katrine Østby. Tredje rekke: Kristoffer Tuvan, Simen Vangskåsen, Andreas Odden, Jim Gilbert Ruiz Brataas, Einar Bakken Berg. Fjerde rekke: Robin Phillips, Håvard Moe, Jakob Tjåland Randen, Hallvard Kjøllmoen Steien, Ivar Brendryen.  (Foto: Geir Olav Slåen)

Av: Eivind Vinje   Publisert: 13.05.2011