Folldal kirkelige fellesråd
KALENDER

søndag 20 juni
Folldal kirke
søndag 11 juli
Tollevshaugen (Grimsdalen, Dovre)
søndag 25 juli
Uppigard Streitlien bygdetun
onsdag 28 juli
Folldal kirke
søndag 1 august
Eysteinkyrkja
søndag 8 august
Meløya, Einunndalen
søndag 15 august
Einunndalen
søndag 22 august
Folldal kirke

Godt nytt fra diakoniarbeidet i Thailand

Menighetene i Folldal har siden 1990-tallet støttet Det Norske Misjonsselskap sitt arbeid i Thailand økonomisk. Vi fikk nylig ferske bilder og oppdatering om arbeidet i slummen av Bangkok, Thailands hovedstad.

 http://folldal.kirken.no/img/12_08_06_Diakoni/4-Thailand-Nadehjemmet.jpg
I begynnelsen av november sendte NMS fem unge voksne for å lage reportasjer og YouTube-filmer, ta bilder og promotere arbeidet i Bangkoks slum. I samarbeid med den nasjonale lutherske kirken i Thailand har det Norske Misjonsselskap (NMS) støttet dette arbeidet i flere tiår. En reise til et misjonsprosjekt er en fantastisk og livsforvandlende opplevelse. Utsendingene fra NMS forteller:

Inntrykkene er sterke. Et av de sterkeste møtene ble besøket hos ei 19 år gammel mor som mer eller mindre hadde resignert og gitt opp. Hun har tre barn, på ett, to og tre år. Bare den minste bor hjemme. Den mellomste har hun gitt bort til et lesbisk par, og eldstejenta bodde nå hos bestemor og hennes nye kjæreste. Den unge trebarnsmoren satt der uten mimikk, i et rom så lite og skittent at vi hadde problemer med å fote oss. Moren hadde fylt ut søknadspapirene for å sende jenta si til Lovsangshjemmet, men hadde aldri fått summet seg til å levere dem. Papirene tok vi med oss, og vi kan med glede fortelle at minstejenta nå går i barnehagen og har det fint der. 

Utsending Ellen Aabol holder en baby på Nådehjemmet i Bangkok (bildet over). På bildet nedenfor ser vi to blide småkarer på Immanuel daghjem i hovedstaden
(Foto: Det Norske Misjonsselskap)


http://folldal.kirken.no/img/12_08_06_Diakoni/3-Thailand-Immanuel-daghjem.jpg

Av: Jon Olav Ryen   Publisert: 19-01-2018
Sjå tidlegare utgåver »
Kontaktinfo

Folldal kirkekontor
Gruvvegen 7, 2580 Folldal
62 49 10 00

Selvbetjening - medl.register

https://kirken.no/medlem