Pressemelding fra kirkekontoret

Menighetsbladets påskenummer, som kommer ut denne uken, gikk i trykken like før koronoviruset "eksploderte". Her følger derfor tre viktige beskjeder / korrigeringer.

1) Innsamlingsaksjonen til Kirkens Nødhjelp. Dør-til-dør-aksjonen med konfirmantene 31. mars er avlyst. I stedet pågår det en digital innsamlingsaksjon. Søk gjerne opp «Kirkene i Folldal» på Facebook. Man kan òg sende VIPPS eller SMS VANN til 2426 og gi kr 200,-. Målet for årets innsamlingsaksjon er å gi rent vann til så mange som mulig i verden.

2) Påskens gudstjenester er dessverre avlyst.
På grunn av smittefaren er alle gudstjenester i Hamar bispedømme avlyst til og med andre påskedag. Dette gjelder da selvsagt også Folldal. Vi oppfordrer i stedet til å følge sendinger på NRK eller andre kanaler!

3) Konfirmasjonene er forskjøvet til høsten. I menighetsbladet er konfirmantlistene publisert, med de tidligere fastsatte datoene for konfirmasjon. Dette er også nå endret. Konfirmasjonene vil finne sted til høsten. Beskjed om nye datoer er nylig sendt ut til konfirmanter og foresatte.

Kirkekontoret i Folldal ønsker ellers alle en god påske!

Av: Jon Olav Ryen   Publisert: 30.03.2020