Drop-in-dåp i Nord-Østerdal

Nord-Østerdal prosti tilbyr "Drop-in-dåp" i Tynset kirke, lørdag den 7. november kl. 11.00 til 15.00, for alle som ønsker å bli døpt i Alvdal, Folldal, Rendalen, Os, Tolga og Tynset.

Drop-in-dåp er lett tilgjengelig, men like fint og høytidelig som annen dåp, og på samme grunnlag. Slik ønsker kirken velkommen inn til den som ønsker å bli del av det kristne fellesskapet uten stor seremoni, eller som ikke tidligere har hatt anledning.

Tilbudet gjelder både dåp av små barn, ungdom og voksne.
De som ønsker å bli døpt selv, eller døpe sine barn, må ta med fødselsattest eller annen legitimasjon. Ved dåpen må minst to faddere være til stede. De som er til stede av kirkens betjening, kan også stille som faddere.

Velkommen til Tynset kirke den 7. november! Det er ikke nødvendig med påmelding på forhånd.

Av: Jon Olav Ryen   Publisert: 08-10-2020