Lys våkne 6. klassinger i Folldal kirke

Natt til søndag 27. november planlegges overnatting i Folldal kirke med elever fra 6. klasse i Folldal

Fra fjorårets arrangement (Dalen kyrkje).

Natt til første søndag i advent arrangeres Lys Våken i Folldal for fjerde gang. Dette arrangementet er rettet inn mot 11-åringer. Alle i 6. klasse ved Folldal skole har fått tilbud om å bli med på begivenheten, som starter lørdag ettermiddag og avsluttes med gudstjeneste og kirkekaffe søndag. I løpet av helgen vil elevene sammen med ledere utforske kirkerommet, øve inn sang og drama til gudstjenesten og pynte kirkerommet. Overnattingen skjer i selve kirken, med vakkert flomlys utenfor.Dermed markeres overgangen til det nye kirkeåret på en fin måte.

Det er fortsatt tid for 6.-klassinger å melde seg på! Kontakt kirkekontoret eller send melding til 97 47 27 67.

Av: Britt Haukanes   Publisert: 17-11-2011