Menighetenes årsmøter 11. og 18. mars

Dalen krk gudstjenesteSøndagene 11. og 18. mars er det årsmøter for menighetene etter gudstjenestene i henholdsvis Dalen krk og Folldal krk.

Klesinnsaml Ola

Gudstjenestene begynner kl 11.00 begge steder. Først ut er altså Dalen den 11. mars. Etter messen i Dalen krk blir det kirkekaffe i Fjellheim. I forbindelse med kirkekaffen legger soknerådet fram årsmelding og regnskap. Neste søndag, 18. mars, er det familiemesse i Folldal krk, der barnelaget deltar, med påfølgende kirkekaffe og årsmøte i kirkestua.

De som har klær de vil levere til vår klesinnsamling, kan ta med disse til årsmøtene begge steder. Klærne bør være pakket i kasser eller solide plastsekker.

(Bildet: Ola Eriksrud i sving med opplasting av pent brukte klær fra Folldal, med kurs for Estland.)

Av: Britt Haukanes   Publisert: 08.03.2012