Konsert med flere blad Barstad i Dalen krk lørdag 21. mai

Dalen krk interiør21. mai kl 16.00 blir det konsert i Dalen kyrkje med den amerikanske organisten Chris Falteisek, som er i slekt med folldølen Peter Barstad. Dessuten deltar grandonkelbarna Aud Ingebjørg og Bjørn Barstad med sang, fele, mandolin og gitar.

Peter Barstad

Aud Ingebjørg Barstad er kjent fra bandet Katthult, som ble dannet for om lag 15 år siden. Konserten byr på variert program, med bl.a.Tryggare kan ingen vara, Blå salme og Folldalssangen i tillegg til instrumentale verker.

Folldølen Peter Barstad ble beskutt og mistet livet i Sollia under andre verdenskrig. Det er reist et minnesmerke etter ham ved Dalen kyrkje. Det er i år 100 år siden Petter Barstad ble født. Han var organist og kordirigent her i Folldal.

(Foto: Solveig Elgevasslien og Mari Spydevold)

Av: Britt Haukanes   Publisert: 18.05.2016