11-åringane i Folldal invitert til LYS VÅKEN i Dalen kyrkje

Alle som fyller 11 år dette året, har fått invitasjon til å oppleve adventsnatt i Dalen kyrkje.

Kl 18.00 laurdag 27. november  samlast 11-åringane som melder seg på, til leik, mat, aktivitetar og song i Fjellheim samfunnshus ved Dalen kyrkje. Me skal vere i sjølve kyrkja og øve til gudstenesta dagen etterpå. I kyrkja skal me òg overnatte - natt til første søndag i advent. Så blir det frukost i Fjellheim søndag morgon, og gudsteneste og kyrkjekaffe.

Alle 11åringane (dei som går i 6. klasse) er velkomne til å melde seg på til Folldal kyrkjekontor:

Tlf 62 49 10 49 / 62 49 10 46 eller kyrkjevergen@folldal.kirken.no

Innan 17. november

(Det kostar kr. 50,- å vere med)

Blide fjes: Nokre av fjorårets deltakarar på Lys Våken (arrangert i Folldalskyrkja)

Av: Eivind Vinje   Publisert: 09.11.2010