Bibeldagen 2019

Det er så fantastisk å høre bibelfortellingene på vårt eget språk, sier Aleminesh Tagese og datteren Tesfaya (8) i Mekane Yesus-kirken i Hossana. De snakker hadiyya, et av tre språk i Etiopia som nettopp har fått ny bibeloversettelse.

17. februar markeres bibeldagen (såmannssøndagen) i mange menigheter over hele landet. I år er Bibelen til nye språk i Etiopia i fokus. Dette landet har nylig fått tre rykende ferske bibeloversettelser, til språkene hadiyya, kambatta og konso. Dermed får 2,4 millioner nye mennesker tilgang til en hel bibel på sitt eget språk. De fleste av disse forstår ikke det etiopiske fellesspråket amharisk.

Hvis du vil være med å gi din støtte til Bibeldagen 2019, kan du sende din gave via SMS til 2468 (BIBEL ETIOPIA), og du gir 170,- kroner. Dette er nok til fem bibler.
Vipps: Bruk nummer 94418.
Bank: Bruk kontonummer 3000 16 16869.
Les mer på www.bibeldagen.no

Av: Jon Olav Ryen   Publisert: 15.02.2019